Vážení zákazníci, dopravu zdarma nově poskytujeme na objednávky v celkové hodnotě od 8.000 Kč včetně DPH. Více informací v novinkách.
Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-17 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 8 000 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
27.05.2022
Doprava zdarma
Doprava zdarma při objednávce v celkové hodnotě od 8.000 Kč včetně DPH (6.612 Kč bez DPH) Vážení zákazníci, z důvodu zvyšování cen dopravy přistupuje... číst celé
05.01.2022
WhatsApp chat
Nově nás můžete kontaktovat prostřednictvím chatu Whatsapp: kliknutím na odkaz zahájíte chat QR kód pro zahájení konverzace na Vašem smartphonu: číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
13.05.2022 Výroba
Jak ochránit zboží na paletě
Zboží na paletě bývá často vystaveno vlhkosti či prachu a je třeba jej chránit, ať už při skladování nebo při přepravě. V článku se dozvíte hned někol... číst celé
11.03.2021 Výroba
Jak ušetřit na balení palet
Přemýšlíte, zda máte ve Vašem provozu rezervy a kde můžete ušetřit? Pojďme se podívat na několik možností jak ušetřit při balení palet. číst celé
20.02.2021 Eshopy
Stretch fólie bez dutinky
Představujeme Vám novou řadu produktů v naší nabídce: Stretch fólie bez papírové dutinky. Tyto fólie nabízí stejné balící vlastnosti, jako u klasickýc... číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas obchodní společnosti CleverPack s.r.o., se sídlem náměstí T. G. Masaryka 1281, 760 01 Zlín, IČ 078 81 606, zapsaná u Krajského soudu v Brně, oddíl C, vložka 110748 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Poskytoval služby Zboži.cz, provozované společností Seznam.cz a.s., Zboží.cz, sídlem Radlická 3294/10, 15000 Praha 5 - Smíchov
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Jak ochránit zboží na paletě
13.05.2022 Výroba
Jak ochránit zboží na paletě
Zboží na paletě bývá často vystaveno vlhkosti či prachu a je třeba jej chránit, ať už při skladování nebo při přepravě. V článku se dozvíte hned někol... číst celé
Jak ušetřit na balení palet
11.03.2021 Výroba
Jak ušetřit na balení palet
Přemýšlíte, zda máte ve Vašem provozu rezervy a kde můžete ušetřit? Pojďme se podívat na několik možností jak ušetřit při balení palet. číst celé
Stretch fólie bez dutinky
20.02.2021 Eshopy
Stretch fólie bez dutinky
Představujeme Vám novou řadu produktů v naší nabídce: Stretch fólie bez papírové dutinky. Tyto fólie nabízí stejné balící vlastnosti, jako u klasickýc... číst celé
Jak na stěhování svépomocí.....
14.12.2020 Stěhování
Jak na stěhování svépomocí.....
Stěhovat se stěhovací firmou, vlastními silami s pomocí toho co najdeme doma, anebo jinak? číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Kde nás najdete

CleverPack s.r.o.
provozovatel e-shopu Obaleno.cz
Náměstí T. G. Masaryka 1281
Zlín, 760 01

CleverPack s.r.o.
Kontakty
Pavel Orlovský
Pavel Orlovský
(Po-Pá, 8-17 hod.)
Copyright CleverPack s.r.o. 2022
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz